OM OSS

Kennel Team Baaraas er et lite oppdrett av Storpuddel og Shih Tzu. Jeg heter Signe Skår og har hatt hund siden 2004 da jeg fikk min første storpuddel. Jeg og min samboer Roy Otto Nymoen bor på et lite småbruk i Våler i Solør. Her kan hundene løpe ute i en stor innhegning og ute på jordene.

Jeg har reist en del på utstillinger med både storpuddel og Shih Tzu men pga helsa har det blitt lite utstilling de siste årene.

Vi er veldig opptatt av helse og gemytt på våre hunder og valper så alle blir helsetestet og storpudlene blir dna testet for PRA, VWD, Prcd4 og gentestet for hvilke farger de bærer da vi er oppdretter av fawn. Vi har nå ei tispe som er sort men bærer av rødt og sort da far er genuint sort og mor er bærer av rødt. Vi følger de etiske retningslinjer for avl både i norsk puddelklubb og NKK.

Våre shih tzu er øyenlyst og Pl testet(patellaluksasjon). Norsk Shih tzu klubb har ingen krav enda til testing men det kommer og vi har valgt å teste våre uansett. Vi følger de etiske retningslinjene for avl i nstk og NKK.

Vi er veldig opptatt av at valpene får en god oppvekst der de blir preget fra de er født. Vi stimulerer valpene fra fødsel til levering til nye eiere. Vi tar de med ut på kjøretur fra de er 4uker så de blir vant til å kjøre bil. Fra valpene er 5 uker gamle tar vi imot besøk.

Alle valpene fra oss blir registrert, chippet, vaksinert og får med pass.

Vi har en facebook side som heter kennel team baaraas hvor alle våre valpekjøpere legger ut bilder og oppdateringer på hvordan det går. Vi lager også gruppe for hvert kull.

Er det noe dere lurer på så ta kontakt - Trykk på linken under